• GUEST WRITER

Σοκολατάκια με ταχίνι από τον pastry chef, Παύλο Τσιολέκα


Photo credits: a happy cloud

Μετά τα muffins βανίλια της προηγούμενης εβδομάδας, ο pastry chef των Athenian Times, Παύλος Τσιολέκας, μας δείχνει πώς να φτιάξουμε λαχταριστά σοκαλατάκια με ταχίνι. Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να μας στέλνετε τις ιδέες, τις απορίες και τις συνταγές σας στο info@atheniantimes.gr




Υλικά:


  1. 250 γρ κουβερτούρα 43% κακάο

  2. 80 γρ αμύγδαλα ψημένα

  3. 25 γρ φιστίκι αιγίνης την ψίχα

  4. 75 γρ ταχίνι


*Μπορούμε να προσθέσουμε και τρίμμενο μπισκότο, βρώμη, αποξηραμένα φρούτα και άλλους ξηρούς καρπούς.



Εκτέλεση:


  1. Βάζουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε, ώστε να λιώσει καλά.

  2. Μολις λιώσει ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την ψίχα από το φιστίκι και το ταχίνι ή ό,τι άλλο εμείς επιθυμούμε.

  3. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μοιράζουμε σε μπουκιές πάνω σε μια λαδόκολλα

  4. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν καλά.









2.png

follow us on Instagram @atheniantimes.gr

"Νέα άποψη σε Αθηναϊκούς καιρούς"
- ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ -
Εικόνα1.png
LACREDI LOGO.png
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ -
  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Εικόνα1.png
Εικόνα1.png