• GUEST WRITER

Δροσερή mousse λεμόνι με 3 μόνο υλικά, από τον Pastry Chef των Athenian Times, Παύλο Τσιολέκα


Credits: a happy cloud


Μετά το brownies της προηγούμενης εβδομάδας, ο pastry chef των Athenian Times, Παύλος Τσιολέκας, μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μία καλοκαιρινή mousse λεμόνι με 3 υλικά. Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να μας στέλνετε τις ιδέες, τις απορίες και τις συνταγές σας στο info@atheniantimes.gr .




Υλικά:


  1. 850 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό

  2. 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

  3. 4 λεμόνια για το χυμό και το ξύσμα




Εκτέλεση:


  1. Βάζουμε το γιαούρτι και το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μπολ.

  2. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό απο το λεμόνι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν ολα τα υλικά.

  3. Το μεταφέρουμε σε γυάλινα ποτηράκια και πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού.

  4. Το αφήνουμε στο ψυγείο.

  5. Το σερβίρουμε κρύο.










2.png

follow us on Instagram @atheniantimes.gr

"Νέα άποψη σε Αθηναϊκούς καιρούς"
- ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ -
Εικόνα1.png
LACREDI LOGO.png
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ -
  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Εικόνα1.png
Εικόνα1.png